De gode fif til dig som vil kaste dig ud i at være selvstændig erhvervsdrivende

Som virksomhed må du aldrig undervurdere den online markedsføring, der kræves for at du kan nå ud til dine kunder. Der findes mange ting du bør overveje om du har styr på, når du starter selvstændigt, så her får du et par fif med på vejen til at komme godt i gang, med dit nye liv som selvstændig erhvervsdrivende.

Find pengene til etableringen, hvis du ikke allerede har dem

Når først man har fået den mest geniale idé af dem alle, så gælder det om at brygge videre på den og se mulighederne for, om det er noget der fremadrettet er en form for indtægtskilde for dig. Er du allerede så langt i processen at du har tænkt det hele igennem, så er det tid til at se på at få ført dine idéer ud i livet.

Det kan dog være, at du har brug for en form for startkapital, for at realisere dine idéer. Skal du bruge penge, som du ikke har i forvejen så lån penge nu og kald det for et etableringslån. Har du en god bank i forvejen i det private, er det som regel det bedste at tage en snak med dem om at få en erhvervskonto med et tilhørende etableringslån.

Du vil helt sikkert opleve, at din bank vil spørge ind til dine idéer, for da de løber en risiko ved at låne dig penge, er det også vigtigt for dem at kunne forstå dine idéer og måske også rådgive og regne efter på det du fremlægger.

Det er klart den billigste måde du kan låne på at gå til banken for at få dem til at hjælpe dig. Når du skal fremlægge dine idéer, så er det bedst, hvis du på forhånd har lagt budgetter og lavet en gennemarbejdet forretningsplan, som de vil kunne læse og derfra forstå, hvor du vil hen.

Uden udgift til markedsføring, ingen indtægt fra kunder

Når du har styr på dit etableringslån, så er en anden vigtig faktor, som er lige så uundværlig for at drive virksomhed din post i budgettet til markedsføring. Uden markedsføring, kommer du ikke i nærheden af dine kunder og uden kunder, så har du ganske enkelt ingen indtægter.

Det er derfor vigtigt at man ikke undervurderer en god hjemmeside, hvor der er taget hånd om linkbuilding og alt det der ligger bag ved. Har du ingen kendskab til dette område, så er du ikke alene om at ønske at outsource netop denne form for arbejde i din virksomhed. Hjemmesider som https://www.linkbuilding.dk/gratis-linkbuilding/, kan være behjælpelige når det handler om linkbuilding.

Brug din tid med omhu

Nu har du sådan ret godt styr på de vigtigste emner når man starter selvstændigt. Står du alene med opgaven, men har et ønske om at det ikke altid skal være sådan, så behøver du ikke at bruge en masse tid på at tage på dates med kvinder der alligevel ikke er noget.

Du kan i stedet besøge datingapps eller datingsider som f.eks. https://citizen21.dk/ukraine-dating/ukrainske-kvinder/, hvor du kan starte med at lære en person at kende, før at du begiver dig ud i at skulle på nogen fysisk date med nogen.

Det kan være tidskrævende, når man ikke rammer direkte i bulls eye hvad daten angår og det er ikke ligefrem tid du får for meget af, hvis du skal leve et liv som selvstændig erhvervsdrivende fra nu af. Så lær din kommende date at kende godt, ved at skrive lidt frem og tilbage først.