Gode ideer, gode opfindelser 

Vi mennesker har fået gode ideer, skabt og udviklet ting, så længe vi har været her på jorden. Vi elsker at se vores ideer udfolde sig til reelle produkter. Det er næsten som om, at vi var programmerede til at opfinde og skabe. Det behøver ikke at være noget helt banebrydende, som man finder på. Selv de små ting tæller.  

Læs mere her for at finde oplevelser for livet. En god ide om at skabe noget, som kan flyve, blev realiseret i starten af 1940. Det var her, at den første flyvedygtige helikopter stod klar. Den var langt fra perfekt, og den var meget svær at styre. Men i det mindste kunne den være i luften.  

Før sin tid 

På Den Store Danske kan man læse om manden, som tegnede de første modeller på det, som senere skulle udvikle sig til helikopteren, som vi kender den i dag. Manden hed Leonardo da Vinci. Den gang han levede, var teknologien ikke nået specielt langt. Men da Vinci var en meget intelligent mand, og han regnede ud, hvordan man kunne få noget til at ”flyve”. 

Han var meget fascineret af himlen og luften. Han havde et stort ønske om at kunne flyve. Alt er foranderligt, og pludselig tog teknologien fart. Nu er der næsten ingen grænser for hvilke vilde maskiner, vi kan producere. Hvis man har lyst til at opleve at sidde og flyve i en helikopter, skal man helt klart gribe chancen.  

 

Flyv med  

Det kan måske virke lidt skræmmende og overvældende at sætte sig ind i en lille maskine, flyve op i luften og samtidig have tillid til piloten på samme tid. Dog er der ikke noget at frygte. En helikopter i dag er så veludviklet, at den faktisk er et af de mest sikre fartøjer nogensinde i dag.